Kaj o Beautymins menijo naše uporabnice?

98 % strank je bilo zadovoljnih z okusom in sestavinami medvedkov.

95 % strank je opazilo prve pozitivne rezultate že v prvem mesecu jemanja.

4,9 je povprečna ocena zadovoljstva strank z medvedki.

“Obožujem jih! Ne samo, da gre za naraven slovenski izdelek, ki ima vse sestavine črno na belem navedene na embalaži in je ena flaškica dovolj za 2 meseca, ne 1 kot pri drugih. Medvedki so tako okusni, da ga ni dneva, ko bi jih pozabila vzeti. Če bi bili bonboni, bi jih lahko jedla non-stop :D”

Gaja Z. / Kranj

“Pred kratkim sem dobila tele Beautyminse. To so taki gumijasti medvedki, ki vsebujejo biotin, vitamin D3 in pa cink. So veganski, noter je 60 takih medvedkov in pomagajo za hitrejšo rast las in pa boljše nohtke. So ful dobri.”

Ana Lesnik

“In so res super, meni so tako dobri. Okus je odličen, boljši kot pa tisti gumijasti medvedki iz trgovine. Tako da se kar težko držim, da bi jih pojedla samo 1x na dan, kar je priporočena doza.”

Barbara Golob

“NAJBOLJŠI VONJ takoj, ko odpreš škatlico!!”

“Medvedki ful dišijo, ful so luštni, jaz se zelo veselim jemanja, ker imam dejansko probleme z rastjo las, sicer mi kar hitro rastejo, ampak se redno barvam in so moje konice zeloooo suhe! Nohti so tudi moj problem, ker imam že 2 leti gelish in sem vedno imela slabe, zdaj me ne bo več strah za moje lastne nohte!

Anita Bašanović

“Ne samo, da so ful dobrega okusa, so tudi ful ful zdravi za lase, nohtke in kožo. Jemljem jih že 3 tedne, najprej sem jih želela poskusiti, da vidim, kakšni so rezultati in če so res kakšni rezultati. In dejansko so. To so moji naravni nohti. Prej sem skozi hodila na permanento lakiranje, ki mi je še kar uničilo nohte. Zdaj sem po enem mesecu končno na točki, ko imam lahko spet dolge nohte. In niso več mehki kot papirček.”

Kaja Vidmar