Dostava

Po┼íiljamo z GLS partnerjem, kamorkoli po Sloveniji in Evropi, stro┼íek po┼ítnine pa zna┼ía 2ÔéČ pri pla─Źilu s paypalom ali kreditno kartico ter 3ÔéČ pri pla─Źilu po povzetju. Po┼ítnina za naro─Źila ve─Ź kot 1 izdelek je BREZPLA─îNA.┬á

Garancija zadovoljstva

Če z našim izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, ga lahko pošljete nazaj in vam povrnemo celotno kupnino.

Vra─Źila

Pravico imate, da nam v roku 30 dni od prejetja blaga po┼íljite artikel nazaj, ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odlo─Źitev. Izdelke Kupec vrne v 14 dneh od sporo─Źila o odstopu brez kakr┼ínekoli od┼íkodnine. O nameravanem vra─Źilu mora Kupec pisno obvestiti Prodajalca na info@medyko.com. Vrnjen izdelek mora biti nepo┼íkodovan, zapakiran v originalno embala┼żo in z vsemi prilo┼żenimi dodatki, v nespremenjeni koli─Źini in brez sledi uporabe. Obvezna priloga vra─Źilu so podatki Kupca (ime in priimek, naslov, email, telefonska ┼ítevilka, ┼ítevilka naro─Źila in ┼ítevilka transakcijskega ra─Źuna za nakazilo vra─Źila). Kupnino vam Prodajalec povrne najkasneje v 14 dneh po prejemu vrnjenega blaga. Stro┼íek po┼íiljanja vrnjenega blaga krije Kupec. Prodajalec po┼íiljk z odkupnino ne sprejema.

Reklamacije izdelkov, po┼íkodovanih med prevozom, se upo┼íteva v roku 7 dni od prevzema po┼íiljke. Poznej┼íih reklamacij prodajalec ne upo┼íteva. ─îe so na izdelku ┼że ob prevzemu opazni znaki po┼íkodb, lahko kupec po┼íiljko zavrne, od po┼ítnega uslu┼żbenca pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o po┼íkodovani po┼íiljki.