Sale!
Sale!

Beautymins = Medvedji zalogaj lepote v samo enem gumi dodatku

Beautymins by Medyko so okusni, žvečljivi lepotni vitamini, aromatizirani z naravnimi malinami ter drugimi rdečimi sadeži! Veganski in brez sladkorja, narejeni v Nemčiji pod budnim očesom znanstvenikov. Po dolgotrajnem testiranju za najboljšo kombinacijo okusa, teksture in seveda vsebnosti sestavin smo zate pripravili le najboljše v obliki enega samega medvedka! Že 1 Beautymins medvedek na dan ti pomaga do lepšega izgleda nohtov, las in kože ter bolj zdravega in čvrstega stanja omenjenih delov telesa.

So tvoja lepotna rutina in medvedji objem zdravja. Edinstvena formula Beautyminov poskrbi za lepe, zdrave in sijoče lase, kožo in čvrste nohte.

Odpri škatlico in ... premamil te bo vonj rdečih sadežev!

Naravni sadni medvedki te bodo navdušili z naravno aromo maline in drugimi naravnimi aromami rdečih sadežev ...

Beautymins + jaz = zdravi navzven in navznoter

Z enim Beautyminom dnevno zaužiješ vse potrebne snovi, ki bodo nahranile tvoje nohte, lase in kožo. V njemu je namreč kar 12 različnih vitaminov in mineralov ter drugih snovi. Prednost gumirane oblike pred klasičnimi kapsulami ali tabletami je, da so prijetnejši za užitje, z žvečenjem v ustih pa jih tudi lažje presnovimo. Izdelani so v Nemčiji in popolnoma brez sladkorja, želatine ali živalskih snovi, brez glutena, brez soje, brez laktoze in brez gensko spremenjenih organizmov.

Kvaliteta = naša prioriteta

Beautymins lepotni vitamini so izdelani v Nemčiji, narejeni le iz najboljših in kvalitetnih sestavin, vegansko in brez glutena, brez želatine, brez sladkorja, brez soje, brez laktoze, brez GSO.

Za najboljše rezultate priporočamo jemanje vsaj 2 meseca. Priporočen dnevni odmerek: odrasli zaužijte 1 sadni gumi na dan.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.